Storstädning i Stockholm 2018-04-01T17:40:17+00:00

Storstädning i Stockholm

Det finns många tillfällen då man kan behöva hjälp med rengörning. Ska man flytta kan det till exempel vara till stor hjälp att anlita någon som hjälper till med flyttstädningen, men man kan även behöva hjälp vid exempelvis höst- och vårstädning. Har man inga bekanta som kan hjälpa till kan det vara läge att hyra in ett företag som jobbar med storstädning i Stockholm.

Hitta rätt företag

Det finns många olika städföretag i Stockholm som hjälper privatpersoner med olika typer av städning. Priserna kan skilja sig åt ganska mycket, så innan du bestämmer dig för att anlita ett företag är det viktigt att ni kommer överens om vilken typ av städning det är som ska utföras och till vilket pris. Specialiserad städning som exempelvis förrådsstädning ingår inte alltid i ett paketpris.

Missa inte rut-avdraget

Storstädning i Stockholm är en tjänst som man kan göra RUT-avdrag för. Rut står för rengöring, underhåll och tvätt. Kort sagt är det ett skatteavdrag som man kan göra för hushållsnära tjänster, oavsett om du hyr eller äger din bostad. Om du väljer att göra RUT-avdrag för städning, kom ihåg att det enbart är för själva arbetskostnaden du får göra avdrag.

Spara tid genom att anlita städare

Även om det kostar lite att anlita ett företag kan det verkligen vara värt att ta hjälp med storstädningen, för det sparar mycket tid. Med RUT-avdraget behöver det inte heller bli särskilt dyrt. Hemmet blir även mycket renare när det är professionella som sköter storstädningen, eftersom de vet exakt vad och hur de ska göra för att få det riktigt rent.

Hemstädning i Stockholm